Binnenspelen in Flevoland om met kinderen actief bezig te zijn.Voor actief binnenspelen met uw kinderen in de provincie Flevoland vindt u hier een geschikte binnen speeltuin.

Zomaar eens tijdens slecht weer, of voor een verjaardags feestje zijn deze parken uitermate geschikt. Ook voor een schoolreisje is een binnen speeltuin altijd een succes voor de kinderen. Over het algemeen is de speelleeftijd voor kinderen tot en met 12-jaar.

"Klik" op een foto voor een vergroting. Ballorig Almere
Kidz-Village Ballorig Almere Ballenbad Ballorig Lelystad

Het is meestal niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen in een binnenspeeltuin. Horeca en geriefelijke zitjes zijn over het algemeen dan ook ruim aanwezig zodat ouders en begeleiders op een ontspannen manier op hun kroost kunnen passen.
Veel arangementen zijn te bedenken, zodat er voor elk budget mogelijkeden zijn.
Informeer maar eens bij de onderstaande parken.

Deel uw ervaring over één van de binnenspeeltuinen Op deze site kan u uw ervaring delen met andere bezoekers over een door u bezochte binnenspeeltuin. Of heeft u iets leuks of grappigs mee gemaakt over dit onderwerp, waar u ons over wilt schrijven? U kan er ook nog een leuke foto bij plaatsen. Klik svp op de RECHTER ballebad foto. Hier kan u ook lezen wat andere bezoekers hebben beleefd.

BALLORIG ALMERE - HAVEN MOGELIJKHEDEN
Ballorig
Scoutingpad 1
1351 GN Almere-Haven
Tel: 036 - 5386665
 • Binnenspelen.
 • Diverse arrangementen.
 • Voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • 's Avonds is Ballorig Almere af te huren.
Terwijl de kinderen zich actief vermaken in de grote binnen speeltuin, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje eten in het restaurant. In het centraal gelegen restaurant heeft u een goed overzicht over de diverse speelhonken, zodat u er zich met een gerust hart even kunt terugtrekken. Het indoor restaurant biedt naast een kopje verse koffie ook diverse etenswaren voor de kinderen. Door de opzet van deze binnenspeeltuin, kunt u zelf meegenieten van de ontdekkingstocht van uw kind. U kunt, net als de kinderen, zelf door de gehele binnen speeltuin lopen, klimmen en kruipen.

KIDZ VILLAGE BIDDINGHUIZEN MOGELIJKHEDEN
Kidz Village
Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen
Tel: 0321 - 330441
Fax: 0321 - 335316
E-mail
 • Binnenspelen
 • Overdekt zwemparadijs
 • Sneeuwhal
 • Bowling
Kidz-Village is een indoor kinderspeelparadijs, een indoor sneeuwhal, een space bowling èn een zwemparadijs. Dit alles onder 1 dak! Kidz Village is een binnen speeltuin met daarin 3 verdiepingen tellende speeltoestellen. Onder hetzelfde dak vindt u Snow Village, de indoor sneeuwhal met echte sneeuw. De dag afsluiten met een verkoelende duik in het zwemparadijs? Dat kan want een bezoek aan Kidz Village of Snow Village kan gratis gecombineerd worden met een zwempartij. Kidz Village is bestemd voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.Er is een peuterhoek speciaal voor de kleintjes. Binnenspeeltuin Snow Village en het zwemparadijs is er voor iedereen van groot tot klein.

BALLORIG LELYSTAD MOGELIJKHEDEN
Ballorig
Badweg 17
8223 PA Lelystad
Tel: 0320 215169
Fax: 0320 215265
 • Diverse arrangementen.
 • Voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • Binnenspelen.
 • Buiten speeltuin.
Terwijl de kinderen zich actief uitleven in de 2000m2 grote binnen speeltuin, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje eten in het indoor restaurant. In het centraal gelegen restaurant heeft u een goed overzicht over de diverse speelhonken, zodat u er zich met een gerust hart even kunt terugtrekken. Het restaurant van de binnenspeeltuin biedt naast een kopje verse koffie ook diverse etenswaren voor de kinderen. Door de opzet van deze Kinderspeelparadijzen, kunt u zelf meegenieten van de ontdekkingstocht van uw kind. U kunt, net als de kinderen, zelf door de gehele binnen speeltuin lopen, klimmen en kruipen.

Indien u een binnenspeeltuin zoekt in een andere provincie "click" svp op één van de onderstaande links
Friesland.
Groningen.
Drenthe.
Overijsel.
Flevoland.
Gelderland.
Utrecht.
Noord-Holland.
Zuid-Holland.
Zeeland.
Brabant.
Limburg.

Hier rechts onder staan meer rechtstreekse links naar andere dagje uit trip tips mogelijkheden in Flevoland.
Binnen pretpaleizen voor kinderen t/m 12jr in Flevoland.
Themaparken in de provincie Flevoland.
Buiten Attractiepark in de provincie Flevoland.
Subtropisch-zwemmen in de provincie Flevoland.
Sport en Spel in de provincie Flevoland.
Een museum bezoeken in de provincie Flevoland.
Kinderboerderij in de provincie Flevoland.
Dieren Tuin in de provincie Flevoland.
Top pagina "Binnenspelen" in Flevoland.