Bourgondisch Brabant waar het leven elke dag een feest is.


We kunnen de provincie Brabant onderverdelen in drie toeristische regio's: West/Midden-Brabant, Zuid-Oost-Brabant, de Meierij/Noord-Oost-Brabant.De vier belangrijkste grote steden zijn: De provinciehoofdstad "s Hertogenbosch, De studentenstad Tilburg, vestingstad Breda en Eindhoven de lichtstad.Het bourgondische leven en Carnaval zijn synoniem met deze provincie. Mogelijkheden om te golfen zijn in de hele provincie ruimschoots te vinden.

"Klik" op vlag voor uitleg.

Daf museum Efteling St.Jan/Den Bosch
West en Midden-Brabant is het centrum van de attractieparken, natuur en watersport tusen de Maas en de Schelde.
Als je turf zegt denkt iedereen direct aan Het Bartje bruine bonen van Drenthe. Toch is het turf afgraven omstreeks in de 13e eeuw al in West-Brabant begonnen.
Binnen-speeltuin kinderen tm 12jr.
Themaparken.
Buiten Attractiepark.
Subtropisch Zwemparadijs.
Is er een circus in de buurt.

Het zuid-oosten bestaat uit de gebieden Kempen en de Peel. Belangrijke steden zijn Eindhoven en Helmond. In dit gebied vol natuur zijn ook veel mogelijkheden voor dagtochtjes en plezier. Fietsen, wandelen en kanovaren of lekker winkelen in de steden.De Meierij en het Noord-Oosten is een uitgestrekt maar afwisselend agrarisch gebied. Allerlei kleine riviertjes wisselen het landschap af. U vind er veel fiets en wandelroutes. Een bezoek aan de hoofdstad 's Hertogenbosch behoort ook tot de mogelijkheden.

Sport en Spel.
Museum bezoeken in Noord Brabant.
Kinderboerderij.
Dieren Tuinen.
Bulk 10-daagse - 60% korting

Nieuw: alles voor je baby