Dierenparken voor u geselecteerd in Noord Brabant.

Met uw kinderen dierenparken bezoeken zijn uitstapjes die behoren tot de categorie "unforgettable".
Op deze pagina introduceer ik u een aantal dierenparken in de provincie Noord Brabant. Zowel een dierentuin met inheemse als uitheemse dieren zullen hier voorgesteld worden, of ze nu kunnen vliegen, zwemmen, lopen, slingeren, kruipen of glibberen. Binnen een dieren-tuin vindt u ook regelmatig een "kinderboerderij". Vanwege hun speciale karakter heb ik deze ook appart vermeld staan.
"Klik" op de foto voor een vergroting. Dierenrijk Europa.
Dierenrijk Europa. ???. ???. Dierenrijk Europa.
Er zijn veel gezinnen die een abonnement hebben op een dierenpark in de buurt. Het contact met de dieren en de vele speel mogelijkheden zijn bevordelijk voor de algemene ontwikkeling van een kind. Een dieren-park bezoeken zal bij de kinderen en hun begeleiders nooit gaan vervelen. Het hele jaar door in de zomer of in de winter, elk seizoen kent zijn eigen charme in de dierenwereld. In de winterverblijven is er ook veel te zien en te ontdekken.
DIERENRIJK EUROPA PLAATS MOGELIJKHEDEN
Dierenrijk Europa
Baroniehei
5674 Nuenen
Tel: 0492 - 668240
E-mail

  • Dierenpark
  • Kinderboerderij.
  • Filmzaal.
  • Binnenspeeltuin.
  • Evenementen
  • Voeder presentaties.
  • Schoolreisjes met GRATIS lespakket.
  • Horeca aanwezig.
Terwijl de kinderen zoeken en leren over allelei Europese dieren, dwalen ze door de cultuurlandschappen van Europa. Bijvoorbeeld ontmoet je de edelherten en wilde zwijnen in het oerbos. Otters en bevers vind je in het moeras. Er moet geklommen worden in de Alpen op zoek naar de steenbokken. Ook zal je hier de bruine beren kunnen ontmoeten. Via de Noordpool, waar je een bezoekje brengt aan de rendieren en ijsberen gaat de ontdekkings reis langs de stranden. In het warme zuiden ontmoet je de berberaap. .
Dierenrijk Europa is lid van de "Nationale Amusementsparken pas" (Nappas). Via deze pas kunt u met korting naar diverse amusementsparken! De pas zorgt ervoor dat een bezoek aan een amusementspark beter betaalbaar wordt!
Met korting kunt u een dag lang genieten in één van de velen verschillende amusementsparken die aangesloten zijn bij de Nappas!

Hier rechts onder staan meer rechtstreekse links naar andere dagje uit trip tips mogelijkheden in NoordBrabant.
Binnen pretpaleizen voor kinderen t/m 12jr in de provincie NoordBrabant.
Themaparken in de provincie NoordBrabant.
Buiten Attractiepark in de provincie NoordBrabant.
Subtropisch-zwemmen in de provincie NoordBrabant.
Sport en Spel in de provincie NoordBrabant.
Een museum bezoeken in de provincie NoordBrabant.
Kinderboerderij in de provincie NoordBrabant.
Dieren Tuin in de provincie NoordBrabant.
Natuurlijk zijn uw autobanden in orde. Maar misschien binnenkort aan vervanging toe? Of winterbanden eronder? U kan hier geheel vrijblijvend uw bandenmaat invoeren. Als er misschien toch iets moet gebeuren dan wel voor de beste prijs natuurlijk.
Adverteren bij Daisycon

Top pagina "Dierenparken in Noord Brabant."