Friesland / Fryslân een eigenzinnige provincie met haar eigen taal.

Met meer dan 650km2 binnenwater en 1740km2 buitenwater is de watersport voor Friesland van groot belang.Haar evenementen zoals Skutsje silen, Sneekweek en de Waddeneilanden staan wereldwijd bekend. Het Fryske Gea is een Friesche natuurorganisatie die een vijftig stuks natuurgebieden beheerd. Vanuit het Fryske Gea worden vele excursies georganiseerd. U kan op een enerverende manier kennis maken met vele Friesche natuurgebieden.

"Klik" op vlag voor uitleg.
Beetsterzwaag Appelscha Sneekweek Skutsje-silen
Binnen speelpaleizen kinderen tm 12jr.
Themaparken.
Buiten Attractiepark.
Subtropisch Zwemparadijs.
Is er een circus in de buurt.
Een hele andere tak van ontspanning vindt u in de gemeente Opsterland (Zuid/Oost Friesland)rond het pittoreske dorp Beetsterzwaag of Appelscha tegen de Drentse grens. Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in de natuur. De provincie Fryslan heeft alles wat een recreant zich kan wensen:
Bossen, zandvlakten, oude steden, binnen en buitenwater.

Sport en Spel.
Een museum bezoeken in Fryslan.
Kinderboerderij.
Dieren Tuinen.
Nog meer bezienswaardigheden en dagtochtjes zijn bijvoorbeeld de oude stadjes waar de "Elfstedentocht" doorheen gaat. Deze route is uiteraard ook te berijden, bewandelen, bevaren, kanoen, fietsen, motorrijden enz. Veel uitstapjes zijn hier te maken. Ontelbare evenementen worden hier en in andere plaatsen georganiseerd."Klik" hier voor een kijkje op de officiële website van de provincie Friesland.

Bulk 10-daagse - 60% korting

Nieuw: alles voor je baby