Varen,fietsen,oude steden,theather en markten volop actie in Overijssel.De schoonheid van het landschap,prachtige oude Hanzesteden en rijke cultuur. Overijssel bezit (samen met Gelderland) de meeste historische buitenplaatsen en landgoederen van Nederland. Kom wandelen, fietsen, varen zwemmen, vissen en nog veel meer. Voor een dagje uit of voor een hele vakantie.
"Klik" op vlag voor uitleg.
Kobus Speelkasteel Een frisse duik Waterpret Huifkar huren
Overijssels vechtdal:
De plaatsen Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Gramsbergen, Slagharen, Balkbrug, Dedemsvaart en Staphorst liggen o.a in het vechtdal. Ruimte, rust en een prachtig natuurgebied met vele dagjes uit mogenlijkheden.

Twente
Het bijzondere Twente kenmerkt zich door grote afwisselingen. Buurtschapen,dorpjes, wisselen zich af met grotere steden zoals Almelo, Hengelo en Enschede. Prachtig coulissen landschap dat ongemerkt overgaat in glooiende vlaktes.

Binnen pretpaleizen kinderen tm 12jr.
Themaparken.
Buiten Attractiepark.
Subtropisch Zwemparadijs.
Is er een circus in de buurt.
Salland
is een agrarische streek. U vindt hier moderne bedrijven, en kleinschalige bedrijven met meerdere takken. Salland is een streek van mooie dorpjes, de oude Hanzestad Deventer, monumentale boerderijen, molens en statige herenhuizen. Een prachtige combinatie van cultuur en natuur. Salland is bij uitstek geschikt voor een dag tochtje. De fietsers kunnen hier hun fietsharten ophalen.
In de "kop":
Water en natuur zijn de belangrijkste ingrediënten in de Kop van deze afwisselende provincie. Fietsend door het ongerepte natuurgebied De Wieden of het Nationaal Park De Weerribben. Wandelen en shoppen in oude stadjes zoals Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Hanzestad Hasselt.
Watersport in veel facetten kan in De Weerribben en Nederlands Venetie Giethoorn U kan kiezen uit kano's, fluisterboten, echte punters of in een rondvaartboot.

Sport en Spel.
Een museum bezoeken.
Kinderboerderij.
Dieren Tuinen.
Hanzesteden
Bij het woord ‘Hanzesteden’ komen u ongetwijfeld allereerst beelden voor de geest van monumentale koopmanshuizen, vestingwerken, historische straatjes. Een roemrijk verleden, weerspiegelt in het leven van alledag. Tijdens uw dwaaltochten door de Hanzesteden zult u echter vaak een reeks verrassende winkeltjes ontdekken. Ontdekkingen die zullen bijdragen aan een geslaagde stedentrip. Hattem,Doesburg,kampen,Zutphen,Deventer.


"Klik" hier voor de officiële website van Overijssel.

Bulk 10-daagse - 60% korting

Nieuw: alles voor je baby