Een dagje uit in Utrecht het centrum van Nederland.In Utrecht komen alle wegen samen. Niet allen de commerciƫle wegen, maar ook de toeristische. Denk maar aan water en spoorwegen.
De stad is een ware smeltkroes van alle culturen. Vol leven,actie en vermaak.
In het weekend is het dan ook heerlijk vertoeven in de rust van de provincie.
Daar kan de accu weer opgeladen worden. Voor winkelen en cultuur snuiven is de meest centrale stad van Nederland een waar Eldorado.
"Klik"op vlag voor uitleg.
Dom-toren Militaire-luchtvaart Juliana-Toren Spoorweg-museum
Eemland
De gemeenten Bunschoten, Baarn, soest en Eemnes liggen in het Eemland. Leuke steden waar altijd wat te doen is. In het Eemland zijn veel recreatie mogelijkheden. Fietsen,wandelen,vissen,picknicken en watersport.

Utrechtse Heuvelrug
Bossen,heidevelden,zandverstuivingingen,landgoederen,kastelen en uitzicht over de rivier. Een nog steeds rustige onontdekte omgeving. Heerlijk om te wandelen of fietsen.
Enkele belangrijke steden zijn: Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum en Rhenen.

Binnen pretpaleizen kinderen tm 12jr.
Themaparken.
Buiten Attractiepark.
Subtropisch Zwemparadijs.
Is er een circus in de buurt.

Vecht en Plassen
Enkele belangrijke steden zijn: Abcoude, Bilthoven, Breukelen, Maarsen, Mijdrecht, Provincie-hoofdstad, Vinkeveen. en Vleuten.

Hollandse IJssel en Lopikerwaard
Wandelend of fietsend door het gebied van de Hollandse IJssel en Lopikerwaard vind je een prachtig polderlandschap. Aan de Hollandse IJssel ligt het vestingstadje Montfoort ,en een bezoekje is absoluut de moeite waard. IJsselstein stamt nog uit de middeleeuwen en herbergt nog vele monumenten. IJsselstein Woerden is al meer dan 100jaar een bekende kaas stad.Voor sommige mannen kan een bezoek aan Oudewater een uitkomst zijn. Nieuwegein is een grote plaats waar het gezellig winkelen is bijvoorbeeld in het overdekte winkelcentrum City Plaza.

Sport en Spel.
Een museum bezoeken in Utrecht.
Kinderboerderij.
Dieren Tuinen.
Kromme Rijn en Lek De rivier loopt als een rode draad door het ontstaan van het afwisselende karakter van dit natuurgebied. Er worden veel milieu en natuur gerichte cursussen gegeven. Uiteraard aan wandel en fietsmogelijkheden geen gebrek. Belangrijke steden in het gebied "Kromme Rijn en Lek" zijn: Amerongen, Bunnik, Doorn, Leersum, Maarn, Zeist en Driebergen-Rijsenburg.

Bulk 10-daagse - 60% korting

Nieuw: alles voor je baby