Subtropisch zwem-paradijs in Noord Brabant vindt u op deze pagina.

Even een dagje ontspannen in een zwem-paradijs in Noord Brabant. Zoekt u een overdekt subtropisch-zwembad met vele spetterende mogelijkheden?

Kijk dan even s.v.p. op deze pagina. Hier staan een aantal vermeld die een bezoek meer dan waard zijn. Het woord zwembad is hier niet meer op zijn plaats. Deze zwem paradijzen bieden veel meer dan een grote bak met speelwater. Over het algemeen hebben deze overdekte zwemparken gezellige en een warme tropische uitstraling.

"Klik" op een foto om deze te vergroten.

Golfbad Oss. Golfbad Oss.

Je waant je als het ware in een warm vakantie land. Hier kan u uw Hollandse slechtweer stres even vergeten, en uw lichaam laven met een overdadig Bounty eiland gevoel.Uw kinderen kan u geen groter plezier doen dan een zwembad bezoeken. Een zwem-paradijs is dan helemaal het einde.In deze zwemparken zijn ook vaak verschillende arrangementen te regelen. Voor een verjaardags feestje of een schoolreisje misschien. Hoe dan ook mocht het u lukken om uw kinderen 's avonds weer mee naar huis te krijgen?... Ze zullen slapen als een marmot.

Deel uw ervaring over over een Subtropisch-Zwemparadijs
Op deze site kan u ook over uw ervaringen schrijven met andere bezoekers over een door u bezochte zwemparadijs of overdekt zwembad. Of heeft u iets leuks of grappigs mee gemaakt over dit onderwerp, waar u ons over wilt schrijven? U kan er ook nog een leuke foto bij plaatsen. Klik svp op de RECHTER zwembad foto in deze alinea. Hier kan u ook lezen wat andere bezoekers hebben beleefd.

GOLFBAD OSS OSS MOGELIJKHEDEN
Golfbad Oss
Euterpelaan 1
5344 CA Oss
Tel: 0412 - 647575
Email

  • Golfslagbad.
  • Drie Glijbanen.
  • Verjaardags-arrangement.
  • Kleuterbad.
  • Bubbelbad en Turkse stoombaden.
  • Zonnebanken
  • Horeca ruim aanwezig.
Het zwem-paradijs in Oss is een golfslagbad waar veel activiteiten worden georganiseerd.(Kijk op hun website)
Het golfslagbad simuleerd de zee tijdens een stevige bries. De glijtoren met maar liefst drie aparte glijbanen staan borg voor fantastische kinder avonturen. Pappa's en mamma's mogen ook als ze dat durven. Anders kunnen die zich even onthaasten in de relaxhoek met stoom en bubbelbaden, of op de zonnebank.

Hier rechts onder staan meer rechtstreekse links naar andere dagje uit trip tips mogelijkheden in NoordBrabant.
Buiten Attractiepark in de provincie NoordBrabant.
Subtropisch-zwemmen in de provincie NoordBrabant.
Sport en Spel in de provincie NoordBrabant.
Een museum bezoeken in de provincie NoordBrabant.
Kinderboerderij in de provincie NoordBrabant.
Dieren Tuin in de provincie NoordBrabant.
Top pagina "subtropisch zwem-paradijs in Noord Brabant".